Back to All Events

Astangajoogan alkeisintessiivi helmikuussa


Anu.jpg

Vielä ehtii aloittamaan astangajoogan kevätkaudella!

Anu Jalonen tulee pitämään 2 päivän astangan alkeisintenssiivin
perjantaina 23.2 klo 16.00-18.30 ja lauantaina 24.2 klo 14.00-16.30

Tunneilla opetellaan astangajoogan asanoita eli asentoja perinteen mukaisessa järjestyksessä ja täsmällisen vinyasan mukaisesti. Vinyasa tarkoittaa tekniikkaa, jolla hengitys, liike ja asennot yhdistetään toisiinsa. Opettelemme myös astangan tekniikoita kuten ujjayi-hengitystä, lihaslukkoja mula bandhaa ja uddiyana bandhaa sekä katseenkohdistuksia eli drishtejä.

Huomio! Perjantain tunnit järjestetään Walimolla, Kaivopuistontie 33 ja lauantain tunnit Walimon joogasalilla, Kauppakatu 8.

Viikonlopun jälkeen voit jatkaa astangajoogan alkeet viikkotunnille maanantaisin klo 17.00-18.00 4 kertaa ja sen jälkeen jatkaa vielä 5 kertaa alkeisjatkossa maanantaisin 18.15-19.30. Tunnit järjestetään joogasalilla, Kauppakatu 8.

Pelkän alkeisviikonlopun hinta 75 €

Alkeisviikonloppu + loppu kevätkausi (9 krt) 140 €

Ilmoittautumiset ja tiedustelut jooga@walimo.fi tai puh. 050 522 5388

Toteutuakseen viikonloppuun tarvitaan min. 10 osallistujaa.

Kurssin ohjaa Anu Jalonen Sri K. Pattabhi Joisin perinteen mukaan. Anu on harjoittanut astangaa 8 vuotta, kiertänyt maailmaa useita vuosia joogamattonsa kera, mutta kakkoskodissaan Intiassa viettänyt viimeiset neljä talvea ja siellä ollut opettaja Sharath Joisin opissa KPJ:n astangainstituutissa. Anu on myös Rebalancing- kehoterapeutti sekä tekee energiahoitoja, ja on vuosia opiskellut erilaisin työkaluin läsnäolon voimaa sekä kehon tunnelukkojen vapauttamista, myös joogamaton ulkopuolella. Lisää Anusta www.anujii.fi

Earlier Event: September 2
Syyskauden avajaiset