Back to All Events

Avoimia työpaikkoja Hyvinvoinnin Walimolla


FINAL_walimo_logo.jpg

Hyvinvoinnin Walimo on vuonna 2015 perustettu raumalainen hyvinvointikeskus, joka tarjoaa erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä kauneuden ja terveyden palveluita laidasta laitaan. Toimintamme kasvaessa etsimme lisää liikunnan ammattilaisia energiseen tiimiimme!

TANKOTANSSIOHJAAJA

Haluatko mukaan energiseen ja positiiviseen Walimolaisten ryhmään? Nautitko liikkumisesta ryhmässä ja saat energiaa toisten ohjaamisesta ja heidän onnistumisestaan? Sykkiikö sydämesi vahvasti tankotanssille? Jos vastauksesi on kyllä, niin hae mukaan Walimon tiimiin tankotanssiohjaajaksi!

Tankotanssiohjaajana olet osa Walimolaisten ohjaajien tiimiä ja vastaat aikuisten sekä lasten tankotanssituntien ohjaamisesta ja suunnittelusta. Meillä on tarjota sinulle mahdollisuus päätoimiseen työpaikkaan tai esim. 1-2 tunnin ohjaamiseen omasta taustastasi tai tilanteestasi riippuen.

Walimo on oikea paikka sinulle jos, sinulla on aikaisempaa ohjaajakokemusta ja tankotanssitaustaa. Olet positiivinen, joustava ja oma-aloitteinen sekä nautit liikunnan tuomasta hyvästä olosta ja haluat jakaa liikunnan iloa myös muille ihmisille. Vaihtelevat työajat ovat mielestäsi arjen suola ja koet luontevaksi työajan, joka painottuu pääasiassa iltaan ja viikonloppuihin. Työsuhde-etuna tarjoamme energisen tiimin, erinomaista johtamista, ajanmukaiset puitteet sekä kaupungin parhaat asiakkaat! Muista etuuksista kerromme mielellämme lisää henkilökohtaisesti!

Oletko sinä meidän seuraava tankotanssiohjaamamme? Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen pauliina@walimo.fi 30.3.2018 mennessä.

Lisätietoja: Hyvinvoinnin Walimon toimitusjohtaja Pauliina Nordberg

puh. 050-3181187, pauliina@walimo.fi. www.walimo.fi

ASTANGAJOOGAOHJAAJA

Haluatko mukaan energiseen ja positiiviseen Walimolaisten ryhmään? Nautitko liikkumisesta ryhmässä ja saat energiaa toisten ohjaamisesta ja heidän onnistumisestaan? Sykkiikö sydämesi vahvasti astangajoogalle? Jos vastauksesi on kyllä, niin meillä olisi Sinulle kiinnostava työpaikka tarjolla!

Astangajoogaohjaajana olet osa Walimolaisten ohjaajien tiimiä ja vastaat astangajoogan eri ryhmien vetämisestä alkeista ohjattuun harjoitukseen sekä mysoreen.

Walimo on oikea paikka sinulle jos sinulla on aikaisempaa ohjaajakokemusta (eduksi katsotaan ohjaajakoulutusten ja -kurssien suorittaminen) ja olet harjoittanut usean vuoden ajan astangajoogaa. Olet tiimipelaaja, joka haluaa olla rakentamassa raumalaisten hyvinvointia tulevaisuudessa. Vaihtelevat työajat ovat mielestäsi arjen suola ja koet luontevaksi työajan, joka on vaihteleva ja painottuu pääsääntöisesti aamuihin ja iltoihin.

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV osoitteeseen pauliina@walimo.fi 30.3.2018 mennessä.

Lisätietoja: Hyvinvoinnin Walimon toimitusjohtaja Pauliina Nordberg

puh. 050-3181187, pauliina@walimo.fi. www.walimo.fi