Back to All Events

Käsilläseisonta workshop la 16.6

33066080_2130294783926284_4071234413667549184_n.jpg

Haluatko oppia seisomaan käsilläsi tai osaat jo, mutta haluat vahvistaa taitojasi? Kurssilla tehdään käsinseisontaa hyödyttävät alkulämmittelyt, käydään läpi toimiva placement sormista varpaisiin, tehdään valmistavia harjoituksia ja opitaan, millaisilla askelilla omassa treenissä kannatta edetä. Ja tietenkin seistään käsillä seinään tukien, avustetusti tai yksin, riippuen omasta tasosta. Jos epäröit, kannattaako sinun osallistua kurssille, kysy rohkeasti Reetalta, joka ohjaa tämän workshopin! Ja jos jo ilmoittauduit, lähetä mielellään toiveesi sekä hiukan tietoa omasta tasostasi Reetalle sähköpostitse. Kaikki tasot tervetulleita alkeista edistyneisiin!

Aika ja paikka: lauantai 16.6, klo 13.00-14.30, Hyvinvoinnin Walimo, Rauma
Ilmoittaudu Walimon ajanvarauksen kautta tai sähköpostilla jooga(at)walimo.fi.
Workshopin hinta on 20 €, maksetaan käteisellä ennen tuntia Reetalle.


Reetta Parvikko:
On liikkunut koko ikänsä. Aloitti baletilla sekä teline- ja joukkuevoimistelulla 8-vuotiaana. Reetta tekee töitä sekä tanssijana että psykologina. Tanssityössä Reetta on joutunut pohtimaan kehon haasteita mm. yliliikkuvuutensa takia. Psykologin työn näkökulmasta Reetta on paljon pohtinut uskaltamista ja mielen asettamia esteitä. 

Käsinseisontaa Reetta aloitti tavoitteellisesti harjoittelemaan kesällä 2015 innostuttuaan pariakrobatiasta kansainvälisellä pariakrobatiakurssilla (IAC Jyväskylä). Tällä hetkellä Reetta treenaa käsinseisontaan nousua punnertamalla, tasapainon löytämistä ja pitämistä sekä käsillä seisontaa parin käsillä (hand to hand). Reetta pitää opetustyössä tärkeänä jokaisen omien mahdollisuuksien löytämistä, iloa ja yhdessä tekemistä. Itseään ei kannata ottaa turhan vakavasti ja kaikkea mikä tuntuu hauskalta kannattaa ainakin kokeilla.
Kysymykset: reetta.parvikko(at)gmail.com