Back to All Events

Joogan alkeiskurssi 25.-26.8


joogan alkeet.jpg

Lämpimästi tervetuloa joogan alkeiskurssille!

Alkeiskurssilla pääset sisälle joogan perusasioihin ja tämän jälkeen sinun on mahdollisesti helpompi tulla mukaan esimerkiksi Walimon flow joogan ja/tai lämpöjoogan viikkotunneille. Viikkotunneille voi edelleen tulla mukaan myös ilman alkeiskurssia, mutta jos koet että haluaisit vielä hieman perusteellisempaa ja rauhallisempaa perehtymistä, tämä kurssi on juuri sinulle.

Joogasta voit saada vastapainoa kiireisen arjen keskelle ja työkaluja stressinhallintaan. Joogaharrastus voi venyttää ja vahvistaa kehoa sekä mieltä, kehittää tasapainoa, koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta.

Alkeiskurssilla keskitymme joogan perusasentojen, eli asanoiden anatomiaan ja niiden tekemiseen keholle turvallisella tavalla. Lisäksi perehdymme hengityksen merkitykseen joogassa (ja elämässä) sekä siihen miten voit ottaa joogan oppeja mukaasi joogamatolta ja tuoda ne arkeesi.

Kurssi sopii joogaharjoituksen aloittamisesta kiinnostuneille, sekä niille, jotka haluavat tulla kertaamaan tai mahdollisesti syventämään tietämystään harjoituksen perusasioita.

Kurssin aikataulu:

la 25.8. 13.00-15.30 ja
su 26.8 14.00-16.30

Pelkkä alkeiskurssi 75 €
Alkeiskurssi + 5 kerran joogakortti Walimolle (flow-/lämpöjooga) 115 €

Kurssin ohjaa Walimon joogaopettaja Melina Valliluoto

Melinan opetustapa on rento ja rauhallinen ja tunneilla painotetaan oman kehon kuuntelun tärkeyttä lempeällä ja kannustavalla otteella iloa unohtamatta. Joogaopettajana Melinan tavoitteena on auttaa muita löytämään yhteys omaan kehoon sekä keinoja mielen rauhoittamiseen joogaharjoituksen avulla.

Melina on suorittanut kansainvälisen joogaopettajan koulutuksen (RYT200) ja ohjannut flow-, yin-, ilma- ja astangajoogaa Walimolla huhtikuusta 2017 lähtien.

Kurssille ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla Melinalle jooga(at)walimo.fi tai puh. 050 522 5388. Kerrothan ilmoittautuessasi onko sinulla kokemusta joogasta jo entuudestaan vai oletko vasta-alkaja.