Back to All Events

Nita Lehdon tankotanssin workshop sunnuntaina 27.10.!


Nita Lehto tankokuva.jpg

Nita Lehto tulee pitämään
tankotanssin workshoppia
WALIMOLLE
sunnuntaina 27.10.
klo 19.00-20.15

Hinta 32€

Tämä sopii sinulle, joka haluat ottaa haltuun siisteimmät notkeus- ja voimacombot.  Keskitymme tunnilla myös tanssillisuuteen, ja käytämme aikaa myös pyörähdysten sulavaan combottamiseen. Tuntia muokataan osallistujien mukaan, joten tänne lähtövaatimuksena on se, että olet ollut harrastuksen parissa jonkin aikaa. Jokaisesta liikkeestä on helpompi ja edistyneempi variaatio.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@nitsku.fi

Kuka on Nita?

Oon 25-vuotias personal trainer ja kilpaurheilija. Aloitin tankotanssin 2012, ja kilpailen nykyään SM-tasolla isoin tavoittein. Mulla on itsellä taitoluistelutaustaa kymmeneltä vuodelta, jonka ohella olen tanssinut monipuolisesti. Luistelun jälkeen löysin sirkuksen ja tankotanssin.  Kisasin ekat kisat tangon kanssa muutama vuosi sitten. Omia vahvuuksiani on ehdottomasti lattia akrobatia, tanssillisuus ja tietysti notkeusliikkeet. Oon opettanut tankotanssia vuodesta 2014 asti.