Back to All Events

Restoratiivinen jooga 9.6.


IMG_2655.jpg

Vieraileva joogaopettaja Saana Rasehorn, joogastudio Puro Flow'n toinen perustaja, tulee pitämään Walimolle restoratiivisen joogan tuntia sunnuntaina 9.6. klo 12-14.

Restoratiivinen jooga tarkoittaa levon joogaa. Tuetuissa ja rauhoittavissa, vähintään 10 minuuttia kestävissä jooga-asennoissa rentoudutaan aktiivisesti, ikäänkuin 'sulattaen' keho mahdollisimman pehmeäksi. Kehoa ja mieltä korjaava ja palauttava joogamuoto sopii kaikille, auttaa mm. unettomuuteen ja tasapainottaa hermostoa.

Kahden tunnin aikana laskeudut hiljaisuuden kannattelemana läsnäolon tilaan, itsesi äärelle. Saanan rauhoittava ääni ja vahva kokemus joogan ohjauksesta luo rentouttavan ilmapiirin harjoitukseen syventymiselle.

Pukeudu harjoitukseen rentoihin ja lämpimiin vaatteisiin. Lisäksi voit halutessasi ottaa kotoa mukaasi viltin tai pari, tyynyn, huivin/silmälaput silmien peitoksi sekä omia joogablokeja jos niitä löytyy.

Tunnin hinta on 35 €. Varaa paikkasi Walimon ajanvarauksen kautta.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja rauhoittumaan restoratiivisen joogan pariin. ♥