Back to All Events

Maximimmit verkkovalmennus alkaa 2.9.2019!


Maximimmit verkkovalmennus alkaa 7.10.2019! Lähde mukaan!

Oletko kyllästynyt omaan väsyneeseen ja saamattomaan olotilaasi? Onko sinulla vähintään 10 kiloa ylipainoa?

Monet nettivalmennukset keskittyvät timmin kropan saavuttamiseen tai tiukan salimimmin ohjeisiin. Tämä nettivalmennus on tarkoitettu itsensä maximimmiksi tunteville naisille, jotka haluavat aloittaa terveellisemmän elämän pienin askelin!

Maximimmit ei ole pikadieetti tai kituutuskuuri, vaan opettelemme terveellisiä elämäntapoja askel kerrallaan. Tavoitteena on oppia elämäntavat, jotka kantavat läpi elämän. Aloita elämäntapamuutos viimeistä kertaa Maximimmien kanssa! Enää ei laihduteta, vaan nautitaan terveellisestä ravinnosta, positiivisesta meiningistä ja kivoista liikuntatehtävistä!

Maximimmit verkkovalmennus kestää 8 viikkoa ja tapahtuu kokonaan kännykkään ladattavan applikaation avulla. Valmennus sisältää monipuolisesti ravitsemukseen liittyviä tehtäviä, tavoitteen asetantaa, kotitreenejä, tsemppausta ja onnistumisen iloa!

Lue lisää alla olevasta linkistä ja osta valmennus! Mikäli haluat käyttää valmennuksen maksamiseen liikuntaseteleitä, ota yhteys Walimon kassalle.

https://syketribe.fi/stores/hyvinvoinnin-walimo-oy/products/maximimmit-2019

Lisätietoja valmennuksesta voit kysellä pauliina@walimo.fi. Osta viimeistään 6.10.2019.

Pauliinan blogikirjoituksessa lisää muun muassa asiakaspalautteita: https://positiveboost.org/home/2019/8/18/maximimmit-verkkovalmennus-alkaa

walimo_2F3A1149 (2).jpg
Earlier Event: September 5
Kokonaisvaltainen rentoutuskurssi