Kauneus ja hyvinvointi

Walimo tarjoaa monipuolisia palveluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Liikunnan ohella meiltä löytyy kokonaisvaltaisen hyvän olon työkaluina muun muassa: hierontaa, kuumakivihierontaa, Myfasciaa, intialaista päähierontaa, fysioterapiaa ja suolahuonehoitoa. Edellä mainittujen lisäksi saat kauttamme tyky-toimintaa ja hyvinvointivalmennusta, joista löydät tarkempaa tietoa osoitteessa www.wellbeat.fi. Hinnaston palveluillemme löydät täältä.

 
kosmetologi rauma

Kosmetologi Kirsi Poskiparta

Olen Kirsi Poskiparta,  sky-kosmetologi, ja olen tehnyt 16 vuotta kosmetologin töitä. Tykkään työstäni ja asiakaspalvelusta.  Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Vuosien aikana olen saanut hoitaa ja tutustua moniin ihaniin ihmisiin ja toivottavasti vielä Sinuunkin. Minulta saat kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot, ripsien ja kulmien värjäykset, ihokarvojen poistot sokeroimalla. Palvelen myös lauantaisin sopimuksen mukaan. Tervetuloa minulle hemmotteluun!

Kirsi Poskiparta
kirsi @walimo.fi
040 5471 871 


Koulutettu hieroja Salla Virtanen

Olen hieroja Salla Virtanen ja ryhdyin yrittäjäksi 2015 lopulla. Valmistuin hierojaksi Turun Hieronta-Akatemista 2014 ja koulutetuksi hierojaksi 2015. Myfascia terapeutiksi valmistuin 2016.  Koulutettuna hierojana olen Valviran rekisterissä oleva laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, kuumakivihieronta sekä MyFascia-hoitomenetelmä. Toimintaperiaatteeni on tarjota yksilöllistä, ammatillista, asiantuntevaa sekä reipasta palvelua. Otan vastaan arkisin klo 10-20, joustavat aukioloajat, myös satunnaiset lauantait.

HIERONTA
Hieronta on pehmytkudosten käsittelyä, jolla vähennetään lihaskireyksiä ja jännityksiä. Erilaisilla hierontaotteilla muokataan ja rentoutetaan lihaksia. Hieronta lisää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa sekä imunestekiertoa, vähentää kipua, rentouttaa, parantaa nivelten liikkuvuutta ja tuo lisää elastisuutta, edistää rasituksesta palautumista, ehkäisee rasitusvammojen syntyä sekä auttaa niiden paranemisessa. Hieronnan avulla voidaan vaikuttaa erilaisiin tuki- ja liikuntaelin sairauksiin/ ongelmiin, sekä varsinkin ennaltaehkäistä niitä! Hieronta toimii osana kokonaisvaltaista hyvinvointia ja lihashuoltoa!

KUUMAKIVIHIERONTA
Kiviterapiassa yksi tärkein elementti on lämmönsiirto noin 50 asteisilla kivillä. Hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa jopa 3 cm:n syvyyteen asti. Lämpöä voi käyttää myös ennen hierontaa esilämpönä sekä pelkästään ongelma alueisiin. Kivet ovat osa hierontaa sekä klassista hierontaa tehokkaampi.

Kylmähoito onnistuu sedimenttikivillä, joilla voidaan vähentää turvotusta ja kipua. Kylmää ja lämmintä yhdistämällä saadaan voimakas verenkierron lisääminen paikallisesti esim. palauttavissa hoidoissa ja penikoissa.

Kuumakivihieronta poistuu valikoimasta 1.8. alkaen.

MY FASCIA
MyFascia on uusi hoito- ja liikekonsepti, jossa yhdistyvät faskiamaailman uusin tieto, käytännön läheisyys ja asiakkaan huomioiminen. MyFascia hoitomenetelmä pohjautuulihaskalvoketjujen eli lihas meridiaanien hoitoon ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoito aloitetaan asiakkaan haastattelulla, jolla pyritään selvittämään kehoon tällä hetkellä vaikuttavat tekijät. Miksi joku asia vaivaa sinua juuri nyt, miksi se särkee, on kireä tai haittaa jokapäiväistä elämääsi? Varaudu siis alkuun kertomaan omasta historiastasi terapeutille. Asiakas on aina hoidon keskipiste, hoitomenetelmät valitaan haastattelun ja tutkimisen perusteella.  MyFascia tarjoaa ongelmiin ratkaisuja, kipuihin helpotusta, tarvittaessa rentoutusta sekä ennaltaehkäisevää kehon huoltamista.

Lue lisää www.myfascia.fi

NEUROSONIC-VÄRÄHTELYHOITO
Suomessa kehitetty Neurosonic -värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Hoitoajat vaihtelevat 10min- 41min rentouttavasta, aktivoivaan ja palauttavaan ohjelmaan. Hoidot aloitetaan aina 25min rentouttavalla hoidolla, jonka jälkeen hoitoajat määräytyvät asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Menetelmää käytetään erilaisten kipujen lievitykseen, neurologiseen kuntoutukseen, toimintakyvyn edistämiseen, unihäiriöihin, rentoutumiseen, ahdistuneisuuden ja jännityksen lievitykseen, lihasjännitysten lievitykseen, päänsärkyjen ja migreenin lievitykseen, puutumiseen, turvotuksiin ja moniin muihin oireisiin. Hoitomuoto sopii kaiken ikäisille.

On kuitenkin tilanteita, jolloin laitteen käyttöä ei suositella lainkaan
Vasta-aiheet:
-raskaus
-akuutti tulehdus
-akuutti välilevynpullistuma
-akuutti veritulppa
-flunssa tai kuume
-vakava silmäsairaus
-samana päivänä otettu rokotus

Kysy lääkäriltäsi, mikäli olet epävarma laitteen soveltuvuudesta itsellesi.

Lue lisää www.neurosonic.fi

Neurosonic hinnat
35,00 e/kerta – TUTUSTUSMISTARJOUS 30,00 e/KERTA
Sarjahoidot (yksilöllisten oireiden/vaivojen mukainen hoitoaika 10-41 min)
5 x 160 e
10 x 310 e

SALLA_neliö.jpg

fysitoterapeutti rauma

Fysio- ja lymfaterapeutti Sini Koivunen

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1996 ja Vodder-lymfaterapeutiksi vuonna 2000. Valmistuin yamk fysioterapeutiksi joulukuussa 2013 terveyden edistämisen koulutusohjelmasta sekä ammatilliseksi opettajaksi v. 2015 lopussa.

Sinistä voit lukea lisää täältä: www.hoitolasini.fi

 


Fysioterapeutti Suvi Salonen

Hei, olen koulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer, ja toimin yrittäjänä Hyvinvoinnin Walimolla tarjoten fysioterapia -ja hierontapalveluja, sekä ohjaten ryhmäliikuntaa.

Olen sosiaalinen ja reipas asiakaspalvelija, jolla on kutsumus ihmisläheiseen työhön sekä halu kehittää itseään jatkuvasti hyvinvointialan ammattilaisena. Liikunnanohjaajana olen energinen ja reipas, sekä pyrin ohjaamaan harjoitteet huolellisesti, kehon hyvinvointia kunnioittaen.

Fysioterapeutti kartoittaa asiakkaan terveydentilaa, toiminta -ja liikuntakykyä, sekä arvioi apuvälineiden tarvetta. Asiakkaan kanssa yhdessä laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Tavoitteina voivat olla esimerkiksi kivun lievitys, terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen edistäminen. Fysioterapia sisältää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista käsittelyä.

 

fysioterapeutti rauma

hyvinvointipalvelut rauma

Ravintovalmentaja Heli Saine

Olen Heli Saine, koulutettu Trainer4You -Ravintovalmentaja. Ravintovalmennus on monelle vielä aika tuntematon asia. Ravintovalmentaja on ravitsemuksen personal trainer, eli ravitsemuksen henkilökohtainen valmentaja. Jokainen meistä on yksilö, siksi valmennuskin on yksilöllistä, asiakkaan omiin, henkilökohtaisiin tavoitteisiin tähtäävää. Itse kiinnostuin ravitsemuksen tärkeydestä liikkumiseen liittyen. Ravitsemuksella voidaan huomattavasti parantaa suorituskykyä ja edistää terveyttä.

Suosittelen jokaiselle ravintovalmennuksesta kiinnostuneelle Starttitapaamista. Se on ravintovalmennuksen tutustumiskäynti, joka on asiakkaalle aina veloitukseton. Siinä käydään läpi asiakkaan taustaa, minkälaisia haasteita asiakkaalla on ravitsemukseen liittyen, ja selvitetään, voisiko ravintovalmennus olla se Sinun juttusi. Lähes aina ravintovalmennus on elämäntapamuutokseen tähtäävää, jolloin tulokset ovat pysyviä ja elämänlaatua kohottavia.Hyvällä, tasapainoisella ravitsemuksella saadaan ihmeitä aikaan, ja lisää elinvoimaa! Tavataan Hyvinvoinnin Walimolla! 

Heli Saine
ravintovalmennus.helinvoimaa @outlook.com
044 980 9900


Life Coach Reetta Kuuslaakso 

Olen Reetta Kuuslaakso, Walimon Life Coach. Suoritin WeCreate Coaching Certification -kurssin loppuvuodesta 2012 ja totesin elämäntaidon valmennuksen olevan intohimoni. Valmennuksessa yhdistyvät mahdollisuus auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmansa ja saavuttamaan päämääränsä sekä mahdollisuus kasvaa itse ihmisenä. Elämäntaidon valmentaja ei itse ole koskaan täysin valmis, mutta se sopii minulle mainiosti, koska nautin uuden oppimisesta. Pyrin kouluttamaan itseäni lisää koko ajan, jotta voin olla parempi valmentaja asiakkailleni. 

Life coaching eli elämäntaidon valmennus on ratkaisukeskeinen valmennusmalli, jolla pyritään positiiviseen muutokseen elämän eri osa-alueilla. Valmennus on tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista, mutta ennen kaikkea siinä opitaan tuntemaan itseään ja piilotettua potentiaalia paremmin. Usein olemme itse oman elämämme pahin este ja hidaste!

Muun muassa seuraavat kysymykset voivat olla valmennuksen lähtökohtana:
Kaipaatko tukea, uusia näkökulmia, peiliä omille ajatuksille tai ratkaisuja elämän pieniin ja suurin päätöksiin?
Haluatko jonkun auttavan sinua saavuttamaan tavoitteesi?
Oletko saanut tarpeeksesi paikallaan junnaamisesta ja elämään tyytymisestä sellaisena kuin se on?
Onko sinulla tunne, että elämällä olisi tarjota sinulle jotain parempaa, jos vain uskaltaisit lähteä etsimään sitä?
Et ole varma siitä, mitä haluaisit saavuttaa, mutta haluaisit saada tähän selvyyden!
Uskotko, että aikasi ja energiasi ovat tärkeitä etkä halua hukata vuosia miettien elämän tarkoitusta?
Oletko avoin, utelias ja valmis investoimaan henkiseen kasvuun?
Haluatko vihdoin toteuttaa unelmasi?
Haluatko innostua elämästäsi ja sen tarjoamista ihanista mahdollisuuksista?

Jos vastasit myöntävästi edes yhteen kysymykseen, elämäntaidon valmennus saattaa olla sinun juttusi. Valmentajasi Reetta Kuuslaakso auttaa sinua, jos olet valmis sitoutumaan 100 prosenttisesti tavoitteeseesi ja haluat siirtyä elämässäsi eteenpäin. Ensimmäinen tapaaminen on tutustumistapaaminen ja aina ilmainen. Itse valmennuspakettiin kuuluu 10 valmennusistuntoa (tapaamiset 1krt/viikko, loppua kohden istuntojen väliä voidaan muuttaa niin , että tapaamme vain kerran kahdessa viikossa). Yhden istunnon pituus on noin 1 -1 h 15 min. Mukaan istunnolle tarvitset muistiinpanovälineet.

10 kerran paketti maksaa 350€.

hyvinvointipalvelut rauma

Maria_neliö.jpg

Koulutettu hieroja Maria Perkkola

Olen Maria Perkkola, Koulutettu hieroja. Suoritin Hierojan ammattitutkinnon, sekä erikoisammattitutkintona urheilijan lihashuollon, Turun hierojakoulussa (TYA-oppilaitokset) vuonna 2016. Kuulun Valviran rekisteriin terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Hoitotilanteessa kuuntelen aina asiakasta ja teen hoidon hänen toiveidensa mukaan. Tarpeen tullen voin tehdä lihastasapainokartoituksia ja liiketestejä, ja tulosten mukaan ehdottaa omaa näkemystä siitä, miten hoidossa kannattaisi edetä. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla mitään vaivoja tullessasi hoitoon, voit myös tulla hierontaan rentoutumaan.

Urheilutaustan omaavana ja urheilusta sekä ihmiskehon toiminnasta kiinnostuneena, Koulutetun hierojan/urheiluhierojan tutkinto oli minulle luonteva ajatus jo nuoresta lähtien. Pelaan ringetteä SM- ja MM- tasolla, kesäisin kuntoani pidän yllä muunmuassa pesäpallon parissa.

Koulutetun hierojan ammattilaisena kysyn sinulta hoitoon tullessasi, mitä teet työksesi ja mitä harrastat selvittääkseni syitä, mistä lihaskivut tai ongelmat voivat johtua. Hoidan paljon kunto- ja terveysliikkujia, mutta toimin myös urheilijoiden parissa. Tällä hetkellä hoitojani käyttää säännöllisesti esimerkiksi Rauman Lukon A-junioreiden Rasmus Smedberg ja body fitness-urheilija Emilia Perkkola (Urheilijoilta kysytty lupa nimen julkaisuun).

Palveluihini kuuluu klassinen hieronta sekä urheiluhieronta. Pääsääntöisesti tarjoan palveluitani Hyvinvoinnin Walimon tiloissa, mutta myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Tule hoitoon ja näe iloinen, asiakaspalveluhenkinen, ammattiinsa sitoutunut nuori yrittäjä!


Suolahuone

Suolahuone on rentouttava ja luonnonmukainen hoitomuoto. Suolahuonehoito annetaan vuorisuolalla vuoratussa huoneessa, jossa on hienojakoista suolatomua. Keuhkoihin menevä suola vähentää tulehduksia ja helpottaa hengenahdistusta. Iho-oireista kärsiville, kuten atoopikoille, suola tuo helpotusta menemällä ihohuokosiin ja imemällä niihin kosteutta ympäröivästä ilmasta. Suolahuone sopii kaiken ikäisille ja erityisesti iho- ja hengityselinongelmien hoitoon. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla 5–25 kerran hoitojaksoissa peräkkäisinä päivinä ja hoitokerta kestää 10–40 minuuttia

Suolahuoneesta on kattavasti tietoa suolahuone.fi-sivuistoilla.
 

suolahuone rauma