Kauneus ja hyvinvointi

Walimo tarjoaa monipuolisia palveluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Liikunnan ohella meiltä löytyy kokonaisvaltaisen hyvän olon työkaluina muun muassa: hierontaa, Myfasciaa, intialaista päähierontaa, fysioterapiaa, shiatsua ja suolahuonehoitoa. Edellä mainittujen lisäksi saat kauttamme tyky-toimintaa ja hyvinvointivalmennusta, joista löydät tarkempaa tietoa osoitteessa www.wellbeat.fi. Hinnaston palveluillemme löydät täältä.

 
kosmetologi rauma

Kosmetologi Kirsi Poskiparta

Olen Kirsi Poskiparta,  sky-kosmetologi, ja olen tehnyt 16 vuotta kosmetologin töitä. Tykkään työstäni ja asiakaspalvelusta.  Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Vuosien aikana olen saanut hoitaa ja tutustua moniin ihaniin ihmisiin ja toivottavasti vielä Sinuunkin. Minulta saat kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot, ripsien ja kulmien värjäykset, ihokarvojen poistot sokeroimalla. Palvelen myös lauantaisin sopimuksen mukaan. Tervetuloa minulle hemmotteluun!

Kirsi Poskiparta
kirsi @walimo.fi
040 5471 871 


MyFascia-terapeutti Salla Virtanen

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-Akatemista 2015. Koulutettuna hierojana olen Valviran rekisterissä oleva laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Myfascia terapeutiksi valmistuin 2016. Kouluttaudun MyFascia-terapeuttien kanssa säännöllisin väliajoin ja näin ollen saan ylläpidettyä ja lisättyä osaamista tällä alalla. Tukenani on siis verkosto ammattilaisia, jotka tukevat hoidon onnistumista parhaalla mahdollisella tavalla. Palveluihini kuuluu MyFascia-hoitomenetelmä sekä Neurosonic-värähtelyhoito. Toimintaperiaatteeni on tarjota yksilöllistä, ammatillista, asiantuntevaa sekä reipasta palvelua. Minut tavoittaa numerosta  050-3280088

 MY FASCIA
MyFascia on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä hoito- ja liikekonsepti, jossa yhdistyvät faskiamaailman uusin tieto, käytännön läheisyys ja asiakkaan huomioiminen. MyFascia hoitomenetelmä pohjautuulihaskalvoketjujen eli lihas meridiaanien hoitoon ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoito aloitetaan asiakkaan haastattelulla, jolla pyritään selvittämään kehoon tällä hetkellä vaikuttavat tekijät. Miksi joku asia vaivaa sinua juuri nyt, miksi se särkee, on kireä tai haittaa jokapäiväistä elämääsi? Varaudu siis alkuun kertomaan omasta historiastasi terapeutille. Asiakas on aina hoidon keskipiste, hoitomenetelmät valitaan haastattelun ja tutkimisen perusteella.  MyFascia tarjoaa ongelmiin ratkaisuja, kipuihin helpotusta, tarvittaessa rentoutusta sekä ennaltaehkäisevää kehon huoltamista.

Lue lisää www.myfascia.fi

 NEUROSONIC-VÄRÄHTELYHOITO
Suomessa kehitetty Neurosonic -värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Hoitoalustana on mukavasti muotoiltu divaani.

Hoitoajat vaihtelevat 10min- 41min rentouttavasta, aktivoivaan ja palauttavaan ohjelmaan. Hoidot aloitetaan aina 25min rentouttavalla hoidolla, jonka jälkeen hoitoajat määräytyvät asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Menetelmää käytetään erilaisten kipujen lievitykseen, neurologiseen kuntoutukseen, toimintakyvyn edistämiseen, unihäiriöihin, rentoutumiseen, ahdistuneisuuden ja jännityksen lievitykseen, lihasjännitysten lievitykseen, päänsärkyjen ja migreenin lievitykseen, puutumiseen, turvotuksiin ja moniin muihin oireisiin. Hoitomuoto sopii kaiken ikäisille.

On kuitenkin tilanteita, jolloin laitteen käyttöä ei suositella lainkaan
Vasta-aiheet:
-raskaus
-akuutti tulehdus
-akuutti välilevynpullistuma
-akuutti veritulppa -aktiivinen syöpä
-flunssa tai kuume
-vakava silmäsairaus (mykiön / linssin irtautumisen vaara, silmäleikkaus)
-samana päivänä otettu rokotus - jos on juuri avoleikattu tai muu verenvuodon vaara

Kysy lääkäriltäsi, mikäli olet epävarma laitteen soveltuvuudesta itsellesi.

Lue lisää www.neurosonic.fi

Neurosonic hinnat
ensimmäinen hoito 32 € (25 min. hoito, kartoitus ja tutustuminen) 10–12 min. 14 € 20–41 min. 28 € 5 x lyhyt hoito 58 € 5 x pitkä hoito 125 €

SALLA_neliö.jpg

fysitoterapeutti rauma

Fysio- ja lymfaterapeutti Sini Koivunen

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1996 ja Vodder-lymfaterapeutiksi vuonna 2000. Valmistuin yamk fysioterapeutiksi joulukuussa 2013 terveyden edistämisen koulutusohjelmasta sekä ammatilliseksi opettajaksi v. 2015 lopussa.

Sinistä voit lukea lisää täältä: www.hoitolasini.fi

 


Fysioterapeutti Suvi Salonen

Hei, olen koulutukseltani fysioterapeutti. Toimin yrittäjänä Hyvinvoinnin Walimolla tarjoten fysioterapia -ja hierontapalveluja, sekä ohjaten ryhmäliikuntaa.

Olen sosiaalinen ja reipas asiakaspalvelija, jolla on kutsumus ihmisläheiseen työhön sekä halu kehittää itseään jatkuvasti hyvinvointialan ammattilaisena. Liikunnanohjaajana olen energinen ja reipas, sekä pyrin ohjaamaan harjoitteet huolellisesti, kehon hyvinvointia kunnioittaen.

Fysioterapeutti kartoittaa asiakkaan terveydentilaa, toiminta -ja liikuntakykyä, sekä arvioi apuvälineiden tarvetta. Asiakkaan kanssa yhdessä laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Tavoitteina voivat olla esimerkiksi kivun lievitys, terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen edistäminen. Fysioterapia sisältää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista käsittelyä. Teen myös fysioterapian kotikäyntejä tarvittaessa.

 

fysioterapeutti rauma

hyvinvointipalvelut rauma

Ravintovalmentaja Heli Saine

Olen Heli Saine, koulutettu Trainer4You -Ravintovalmentaja. Ravintovalmennus on monelle vielä aika tuntematon asia. Ravintovalmentaja on ravitsemuksen personal trainer, eli ravitsemuksen henkilökohtainen valmentaja. Jokainen meistä on yksilö, siksi valmennuskin on yksilöllistä, asiakkaan omiin, henkilökohtaisiin tavoitteisiin tähtäävää. Itse kiinnostuin ravitsemuksen tärkeydestä liikkumiseen liittyen. Ravitsemuksella voidaan huomattavasti parantaa suorituskykyä ja edistää terveyttä.

Suosittelen jokaiselle ravintovalmennuksesta kiinnostuneelle Starttitapaamista. Se on ravintovalmennuksen tutustumiskäynti, joka on asiakkaalle aina veloitukseton. Siinä käydään läpi asiakkaan taustaa, minkälaisia haasteita asiakkaalla on ravitsemukseen liittyen, ja selvitetään, voisiko ravintovalmennus olla se Sinun juttusi. Lähes aina ravintovalmennus on elämäntapamuutokseen tähtäävää, jolloin tulokset ovat pysyviä ja elämänlaatua kohottavia.Hyvällä, tasapainoisella ravitsemuksella saadaan ihmeitä aikaan, ja lisää elinvoimaa! Tavataan Hyvinvoinnin Walimolla! 

Heli Saine
ravintovalmennus.helinvoimaa @outlook.com
044 980 9900


Life Coach Reetta Kuuslaakso 

Olen Reetta Kuuslaakso, Walimon Life Coach. Suoritin WeCreate Coaching Certification -kurssin loppuvuodesta 2012 ja totesin elämäntaidon valmennuksen olevan intohimoni. Valmennuksessa yhdistyvät mahdollisuus auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmansa ja saavuttamaan päämääränsä sekä mahdollisuus kasvaa itse ihmisenä. Elämäntaidon valmentaja ei itse ole koskaan täysin valmis, mutta se sopii minulle mainiosti, koska nautin uuden oppimisesta. Pyrin kouluttamaan itseäni lisää koko ajan, jotta voin olla parempi valmentaja asiakkailleni. 

Life coaching eli elämäntaidon valmennus on ratkaisukeskeinen valmennusmalli, jolla pyritään positiiviseen muutokseen elämän eri osa-alueilla. Valmennus on tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista, mutta ennen kaikkea siinä opitaan tuntemaan itseään ja piilotettua potentiaalia paremmin. Usein olemme itse oman elämämme pahin este ja hidaste!

Muun muassa seuraavat kysymykset voivat olla valmennuksen lähtökohtana:
Kaipaatko tukea, uusia näkökulmia, peiliä omille ajatuksille tai ratkaisuja elämän pieniin ja suurin päätöksiin?
Haluatko jonkun auttavan sinua saavuttamaan tavoitteesi?
Oletko saanut tarpeeksesi paikallaan junnaamisesta ja elämään tyytymisestä sellaisena kuin se on?
Onko sinulla tunne, että elämällä olisi tarjota sinulle jotain parempaa, jos vain uskaltaisit lähteä etsimään sitä?
Et ole varma siitä, mitä haluaisit saavuttaa, mutta haluaisit saada tähän selvyyden!
Uskotko, että aikasi ja energiasi ovat tärkeitä etkä halua hukata vuosia miettien elämän tarkoitusta?
Oletko avoin, utelias ja valmis investoimaan henkiseen kasvuun?
Haluatko vihdoin toteuttaa unelmasi?
Haluatko innostua elämästäsi ja sen tarjoamista ihanista mahdollisuuksista?

Jos vastasit myöntävästi edes yhteen kysymykseen, elämäntaidon valmennus saattaa olla sinun juttusi. Valmentajasi Reetta Kuuslaakso auttaa sinua, jos olet valmis sitoutumaan 100 prosenttisesti tavoitteeseesi ja haluat siirtyä elämässäsi eteenpäin. Ensimmäinen tapaaminen on tutustumistapaaminen ja aina ilmainen. Itse valmennuspakettiin kuuluu 10 valmennusistuntoa (tapaamiset 1krt/viikko, loppua kohden istuntojen väliä voidaan muuttaa niin , että tapaamme vain kerran kahdessa viikossa). Yhden istunnon pituus on noin 1 -1 h 15 min. Mukaan istunnolle tarvitset muistiinpanovälineet.

10 kerran paketti maksaa 350€.

hyvinvointipalvelut rauma

sanna-maria_NELIÖ.jpg

Henkinen valmentaja Sanna-Maria Rantanen

MIELEN VALMENTAMISEN AMMATTILAINEN

Olen Sanna-Maria, mm. sertifioitu Henkinen valmentaja®  ja pian valmistuva elämäntaidonvalmentaja LCF Life Coach®. Kognitiivinen käyttäytymistiede, positiivinen psykologia sekä NLP- ja Mindfulness-taidot ovat oleelliset kulmakivet valmennuksissani.
Lisäkouluttaudun edelleen ja aina vaan, sekä valmentaudun ja kehityn itsekin jatkuvasti niin valmentajana kuin ihmisenä. Kurssihistoriastani ja -kalenteristani löytyy lukuisia ydinkoulutustani täydentäviä teemoja taidevalmennuksesta hypnoosivalmennukseen. 

Pätevän henkisen valmentajan tapaan oma elämänkokemukseni koostuu muustakin kuin teoriasta. Valmennuksessa tarvittava osaamiseni on laajasti toimivaksi testattu ja käytäntöön omaksuttu myös omakohtaisesti. Mielen voima on elämäni valo ja henkinen hyvinvointi sydämeni palo.

TAVOITTEENA HENKINEN HYVINVOINTI JA TOIMIVA ELÄMÄ

Henkisessä valmennuksessa on kyse kehon ja mielen muodostamaan kokonaisuuteen perustuvasta ratkaisukeskeisestä valmentamisesta. Päämäärinä ovat esim. kokonaisvaltainen hyvinvointi, toimivat ihmissuhteet, sujuva arki, onnistuneet suoritukset, saavutetut tavoitteet ja unelmiesi elämä.

Sekä valmennuksen lähtökohtana että päämääränä on aina se, mitä sinä haluat ja tavoittelet – mikä saa sinut voimaan hyvin ja onnistumaan. Ensin otetaan selvää siitä ja lopulta valetaan se käytännön elämäsi perustaksi. Henkinen valmennus voi muuttaa kaiken, mihin tarvitset muutosta parempaan.

HENKINEN VALMENNUS

Tapaamisissa sinua ohjataan löytämään oman mielesi voimavarat ja käyttämään niitä haasteidesi selättämiseen ja ennaltaehkäisemiseen. Keinoina ovat yksinkertaiset ja yllättävät, mutta monenmoiset ja maanläheiset aivojumpat ja ajatustreenit, mielikuvitelmat ja rentoutusharjoitukset, käytännön tehtävät ja kikkakuutoset.

Ikävyyksissä vellomisen sijaan mielen valmennuksessa keskitytään hyvään ja yhä parempaan, positiiviseen muutokseen ja ratkaisuihin. Vatvomisen sijaan painopiste on tarkkailemisessa, tutkimisessa, testaamisessa ja tekemisessä. Henkinen valmennus ei ole neuvontaa, vaan teet uudistuksen ja otat edistymisaskeleet omaehtoisesti.

Tärkeintä valmennukseen lähtiessä on, että sitoudut itseesi ja aiot osallistua valmennukseen omalla panoksellasi ja avoimella asenteella – omasta halustasi ja vapaaehtoisesta valinnastasi.  Kaikki sen mukaisesti, mitä sinä mielelläsi teet.

SINULLE

Oletpa minkäikäinen tai millaisesta maailmasta tahansa, on sinulle tarjolla lukuisia valmennusteemoja. Henkiseen valmennukseen riittää yleensä muutama tapaamiskerta kutakin haastetta kohden, sillä valmennuksessa mieleen ohjelmoidut uudet ajatusmallit jatkavat elämäsi edistämistä kuin itsestään vielä valmennuksen päätyttyä.

-       Yksittäisen valmennustapaamisen hinta: 85€ / 60min (sis.alv).

-       Neljän tapaamisen pakettihinta on pienempi: 300€ / 4x 60min (sis.alv).

-       Voit päättää ensitapaamisen jälkeen, josko haluat lunastaa koko valmennuspaketin vai jätätkö valmennuksesi yhteen kertaan.

-       Kysy myös ilmaista valmennusmaistiaista!

Yksilövalmennukset voit varata suoraan Walimon ajanvarauksesta. Ota minuun yhteyttä, mikäli haluat ennen ajanvarausta pohtia valmennuksen sopivuutta sinulle, kokeilla valmennusta tutustumiskäynnillä tai tilata räätälöidyn valmennuksen esim. yrityksille – tai vaikkapa pareille, perheille tai porukoille; junnuille, johtajille tai joukkueille.

Tutustu tarkemmin minuun ja valmennusmahdollisuuksiin: www.sanna-maria.fi

Tavoitat minut s-postitse osoitteesta sanna-maria@walimo.fi tai puhelimitse Walimon kautta.

Henkinen valmennus – hyvä mieli, parempi elämä, paras sinä!


Koulutettu hieroja Maria Perkkola

Olen Maria Perkkola, Koulutettu hieroja. Suoritin Hierojan ammattitutkinnon, sekä erikoisammattitutkintona urheilijan lihashuollon, Turun hierojakoulussa (TYA-oppilaitokset) vuonna 2016. Kuulun Valviran rekisteriin terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Hoitotilanteessa kuuntelen aina asiakasta ja teen hoidon hänen toiveidensa mukaan. Tarpeen tullen voin tehdä lihastasapainokartoituksia ja liiketestejä, ja tulosten mukaan ehdottaa omaa näkemystä siitä, miten hoidossa kannattaisi edetä. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla mitään vaivoja tullessasi hoitoon, voit myös tulla hierontaan rentoutumaan.

Urheilutaustan omaavana ja urheilusta sekä ihmiskehon toiminnasta kiinnostuneena, Koulutetun hierojan/urheiluhierojan tutkinto oli minulle luonteva ajatus jo nuoresta lähtien. Pelaan ringetteä SM- ja MM- tasolla, kesäisin kuntoani pidän yllä muunmuassa pesäpallon parissa.

Koulutetun hierojan ammattilaisena kysyn sinulta hoitoon tullessasi, mitä teet työksesi ja mitä harrastat selvittääkseni syitä, mistä lihaskivut tai ongelmat voivat johtua. Hoidan paljon kunto- ja terveysliikkujia, mutta toimin myös urheilijoiden parissa. Tällä hetkellä hoitojani käyttää säännöllisesti esimerkiksi Rauman Lukon A-junioreiden Rasmus Smedberg ja body fitness-urheilija Emilia Perkkola (Urheilijoilta kysytty lupa nimen julkaisuun).

Palveluihini kuuluu klassinen hieronta sekä urheiluhieronta. Pääsääntöisesti tarjoan palveluitani Hyvinvoinnin Walimon tiloissa, mutta myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Tule hoitoon ja näe iloinen, asiakaspalveluhenkinen, ammattiinsa sitoutunut nuori yrittäjä!

Maria_neliö.jpg

Elina_neliö.jpg

Jalkojenhoidon AT Elina Ojala

Koulutukseltani olen jalkojenhoitaja, lähihoitaja, kosmetologi ja välinehuoltaja.

Minulla on pitkä kokemus hoitotyöstä ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon suoritin keväällä 2018 täydentämään hoitoalan opintoja.

Terveydenhuollon taustani mahdollistaa että tunnistan ja ymmärrän erilaisten ihmisten asettamat vaatimukset. Jalkojen hyvä kunto heijastuu koko kehon toimintoihin ja näin edistää hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä.

Teen jalkojen terveyttä edistävää jalkojenhoitoa kaiken ikäisille, myös erityisryhmät kuten diabetes, reuma, psoriasis ym asiakkaille.

Tervetuloa rentouttavaan ja virkistävään jalkojenhoitoon!

Kevein jaloin, kevein ajatuksin.


Shiatsuhoitaja Satu Niemi

Hei, olen Satu Niemi ja teen Walimolla shiatsuhierontaa ja intialaista päähierontaa. Päähierontaa teen myös suolahuoneessa.

Olen koko aikuisikäni liikkunut paljon erilaisissa ryhmäliikunnoissa, ja kehon toiminta on kiinnostanut minua pitkään. Tämä kiinnostus on laajentunut pikkuhiljaa kaikkeen hyvinvointiin ja olen ymmärtänyt, että kehoa ja samalla mieltä pitää myös huoltaa ja antaa rauhoittua.

Viime vuonna, 2017, opiskelin Kokemäen Sataedussa, suoritin merkonomin tutkinnon ja tähän kaupallisen alan koulutukseen oli liitetty hyvinvointineuvojakoulutus. Pääsimme tutustumaan moniin erilaisiin täydentäviin hoitomuotoihin, mm. vyöhyketerapiaan, fytoterapiaan, kiinalaiseen lääketieteeseen, ayurvedaan ja moniin erilaisiin stressinhallintamenetelmiin. Keväällä 2017 tutustuin myös intialaiseen päähierontaan paremmin ja kesällä kävin kurssin, joka antoi valmiudet sen tekemiseen. Hyvinvointineuvojakoulutuksessa minua kiinnosti erityisesti kiinalainen lääketiede ja koulutuksessa tutustuttiin myös shiatsuhierontaan, mikä perustuu pitkälti kiinalaiseen lääketieteeseen. Innostuin siitä ja löysin viikonloppukurssin missä pääsin paremmin tutustumaan shiatsuun.

Syyskuussa 2017 kävin Helsingissä Studio Dantianilla Kauko Uusoksan opettaman shiatsun peruskurssin. Kauko on työskennellyt 80- luvulla 6 vuotta Japanissa shiatsuklinikalla ja oli mielenkiintoista saada oppia näin läheltä alkulähteiltä. Tammikuussa aloitin samassa paikassa shiatsun diplomikurssin ja sen sain suorittetua hyvin arvosteluin nyt toukokuussa 2018.

Kun kehonkäsittely alkoi kiinnostaa viime vuonna entistä enemmän, hain Kokemäen Sataeduun opiskelemaan hierojan ammattitutkintoa. Pääsin kouluun, opinnot alkoivat tammikuussa ja sieltä olen saanut hakemaani oppia anatomian suhteen hurjan paljon. On todella mielenkiintoista, ja hienoa kun pystyn nyt jo hyödyntämään saamaani tietoa myös shiatsun tekemiseen. Ensimmäinen näyttö, hierojana toimiminen on nyt suoritettu ja tiedonjano vain kasvaa.

Tule hierontahoitoon rentouttaan mieli ja keho, ja jaksat paremmin omassa arjessa, työssä ja harrastuksissasi!

SATU_NELIÖ.jpg

Walimo_logo copy-1 kopio.jpg

Suolahuone

Suolahuone on rentouttava ja luonnonmukainen hoitomuoto. Suolahuonehoito annetaan vuorisuolalla vuoratussa huoneessa, jossa on hienojakoista suolatomua. Keuhkoihin menevä suola vähentää tulehduksia ja helpottaa hengenahdistusta. Iho-oireista kärsiville, kuten atoopikoille, suola tuo helpotusta menemällä ihohuokosiin ja imemällä niihin kosteutta ympäröivästä ilmasta. Suolahuone sopii kaiken ikäisille ja erityisesti iho- ja hengityselinongelmien hoitoon. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla 5–25 kerran hoitojaksoissa peräkkäisinä päivinä ja hoitokerta kestää 10–40 minuuttia

Suolahuoneesta on kattavasti tietoa suolahuone.fi-sivuistoilla.