Life Coach

Hinnaston palveluillemme löydät täältä.

 
hyvinvointipalvelut rauma

Life Coach Reetta Kuuslaakso


Olen Reetta Kuuslaakso, Walimon Life Coach. Suoritin WeCreate Coaching Certification -kurssin loppuvuodesta 2012 ja totesin elämäntaidon valmennuksen olevan intohimoni. Valmennuksessa yhdistyvät mahdollisuus auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmansa ja saavuttamaan päämääränsä sekä mahdollisuus kasvaa itse ihmisenä. Elämäntaidon valmentaja ei itse ole koskaan täysin valmis, mutta se sopii minulle mainiosti, koska nautin uuden oppimisesta. Pyrin kouluttamaan itseäni lisää koko ajan, jotta voin olla parempi valmentaja asiakkailleni. 

Life coaching eli elämäntaidon valmennus on ratkaisukeskeinen valmennusmalli, jolla pyritään positiiviseen muutokseen elämän eri osa-alueilla. Valmennus on tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista, mutta ennen kaikkea siinä opitaan tuntemaan itseään ja piilotettua potentiaalia paremmin. Usein olemme itse oman elämämme pahin este ja hidaste!

Muun muassa seuraavat kysymykset voivat olla valmennuksen lähtökohtana:
Kaipaatko tukea, uusia näkökulmia, peiliä omille ajatuksille tai ratkaisuja elämän pieniin ja suurin päätöksiin?
Haluatko jonkun auttavan sinua saavuttamaan tavoitteesi?
Oletko saanut tarpeeksesi paikallaan junnaamisesta ja elämään tyytymisestä sellaisena kuin se on?
Onko sinulla tunne, että elämällä olisi tarjota sinulle jotain parempaa, jos vain uskaltaisit lähteä etsimään sitä?
Et ole varma siitä, mitä haluaisit saavuttaa, mutta haluaisit saada tähän selvyyden!
Uskotko, että aikasi ja energiasi ovat tärkeitä etkä halua hukata vuosia miettien elämän tarkoitusta?
Oletko avoin, utelias ja valmis investoimaan henkiseen kasvuun?
Haluatko vihdoin toteuttaa unelmasi?
Haluatko innostua elämästäsi ja sen tarjoamista ihanista mahdollisuuksista?

Jos vastasit myöntävästi edes yhteen kysymykseen, elämäntaidon valmennus saattaa olla sinun juttusi. Valmentajasi Reetta Kuuslaakso auttaa sinua, jos olet valmis sitoutumaan 100 prosenttisesti tavoitteeseesi ja haluat siirtyä elämässäsi eteenpäin. Ensimmäinen tapaaminen on tutustumistapaaminen ja aina ilmainen. Itse valmennuspakettiin kuuluu 10 valmennusistuntoa (tapaamiset 1krt/viikko, loppua kohden istuntojen väliä voidaan muuttaa niin , että tapaamme vain kerran kahdessa viikossa). Yhden istunnon pituus on noin 1 -1 h 15 min. Mukaan istunnolle tarvitset muistiinpanovälineet.

10 kerran paketti maksaa 350€.


sanna-maria_NELIÖ.jpg

Henkinen valmentaja Sanna-Maria Rantanen

MIELEN VALMENTAMISEN AMMATTILAINEN

Olen Sanna-Maria, mm. sertifioitu Henkinen valmentaja®  ja pian valmistuva elämäntaidonvalmentaja LCF Life Coach®. Kognitiivinen käyttäytymistiede, positiivinen psykologia sekä NLP- ja Mindfulness-taidot ovat oleelliset kulmakivet valmennuksissani.
Lisäkouluttaudun edelleen ja aina vaan, sekä valmentaudun ja kehityn itsekin jatkuvasti niin valmentajana kuin ihmisenä. Kurssihistoriastani ja -kalenteristani löytyy lukuisia ydinkoulutustani täydentäviä teemoja taidevalmennuksesta hypnoosivalmennukseen. 

Pätevän henkisen valmentajan tapaan oma elämänkokemukseni koostuu muustakin kuin teoriasta. Valmennuksessa tarvittava osaamiseni on laajasti toimivaksi testattu ja käytäntöön omaksuttu myös omakohtaisesti. Mielen voima on elämäni valo ja henkinen hyvinvointi sydämeni palo.

TAVOITTEENA HENKINEN HYVINVOINTI JA TOIMIVA ELÄMÄ

Henkisessä valmennuksessa on kyse kehon ja mielen muodostamaan kokonaisuuteen perustuvasta ratkaisukeskeisestä valmentamisesta. Päämäärinä ovat esim. kokonaisvaltainen hyvinvointi, toimivat ihmissuhteet, sujuva arki, onnistuneet suoritukset, saavutetut tavoitteet ja unelmiesi elämä.

Sekä valmennuksen lähtökohtana että päämääränä on aina se, mitä sinä haluat ja tavoittelet – mikä saa sinut voimaan hyvin ja onnistumaan. Ensin otetaan selvää siitä ja lopulta valetaan se käytännön elämäsi perustaksi. Henkinen valmennus voi muuttaa kaiken, mihin tarvitset muutosta parempaan.

HENKINEN VALMENNUS

Tapaamisissa sinua ohjataan löytämään oman mielesi voimavarat ja käyttämään niitä haasteidesi selättämiseen ja ennaltaehkäisemiseen. Keinoina ovat yksinkertaiset ja yllättävät, mutta monenmoiset ja maanläheiset aivojumpat ja ajatustreenit, mielikuvitelmat ja rentoutusharjoitukset, käytännön tehtävät ja kikkakuutoset.

Ikävyyksissä vellomisen sijaan mielen valmennuksessa keskitytään hyvään ja yhä parempaan, positiiviseen muutokseen ja ratkaisuihin. Vatvomisen sijaan painopiste on tarkkailemisessa, tutkimisessa, testaamisessa ja tekemisessä. Henkinen valmennus ei ole neuvontaa, vaan teet uudistuksen ja otat edistymisaskeleet omaehtoisesti.

Tärkeintä valmennukseen lähtiessä on, että sitoudut itseesi ja aiot osallistua valmennukseen omalla panoksellasi ja avoimella asenteella – omasta halustasi ja vapaaehtoisesta valinnastasi.  Kaikki sen mukaisesti, mitä sinä mielelläsi teet.

SINULLE

Oletpa minkäikäinen tai millaisesta maailmasta tahansa, on sinulle tarjolla lukuisia valmennusteemoja. Henkiseen valmennukseen riittää yleensä muutama tapaamiskerta kutakin haastetta kohden, sillä valmennuksessa mieleen ohjelmoidut uudet ajatusmallit jatkavat elämäsi edistämistä kuin itsestään vielä valmennuksen päätyttyä.

  • Yksittäisen valmennustapaamisen hinta: 85€ / 60min (sis.alv).

  • Neljän tapaamisen pakettihinta on pienempi: 300€ / 4x 60min (sis.alv).

  • Voit päättää ensitapaamisen jälkeen, josko haluat lunastaa koko valmennuspaketin vai jätätkö valmennuksesi yhteen kertaan.

  • Kysy myös ilmaista valmennusmaistiaista!

Yksilövalmennukset voit varata suoraan Walimon ajanvarauksesta. Ota minuun yhteyttä, mikäli haluat ennen ajanvarausta pohtia valmennuksen sopivuutta sinulle, kokeilla valmennusta tutustumiskäynnillä tai tilata räätälöidyn valmennuksen esim. yrityksille – tai vaikkapa pareille, perheille tai porukoille; junnuille, johtajille tai joukkueille.

Tutustu tarkemmin minuun ja valmennusmahdollisuuksiin: www.sanna-maria.fi
Tavoitat minut s-postitse osoitteesta sanna-maria@walimo.fi tai puhelimitse Walimon kautta.

Henkinen valmennus – hyvä mieli, parempi elämä, paras sinä!