Life Coach

Hinnaston palveluillemme löydät täältä.

 
hyvinvointipalvelut rauma

Life Coach Reetta Kuuslaakso


Olen Reetta Kuuslaakso, Walimon Life Coach. Suoritin WeCreate Coaching Certification -kurssin loppuvuodesta 2012 ja totesin elämäntaidon valmennuksen olevan intohimoni. Valmennuksessa yhdistyvät mahdollisuus auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmansa ja saavuttamaan päämääränsä sekä mahdollisuus kasvaa itse ihmisenä. Elämäntaidon valmentaja ei itse ole koskaan täysin valmis, mutta se sopii minulle mainiosti, koska nautin uuden oppimisesta. Pyrin kouluttamaan itseäni lisää koko ajan, jotta voin olla parempi valmentaja asiakkailleni. 

Life coaching eli elämäntaidon valmennus on ratkaisukeskeinen valmennusmalli, jolla pyritään positiiviseen muutokseen elämän eri osa-alueilla. Valmennus on tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista, mutta ennen kaikkea siinä opitaan tuntemaan itseään ja piilotettua potentiaalia paremmin. Usein olemme itse oman elämämme pahin este ja hidaste!

Muun muassa seuraavat kysymykset voivat olla valmennuksen lähtökohtana:
Kaipaatko tukea, uusia näkökulmia, peiliä omille ajatuksille tai ratkaisuja elämän pieniin ja suurin päätöksiin?
Haluatko jonkun auttavan sinua saavuttamaan tavoitteesi?
Oletko saanut tarpeeksesi paikallaan junnaamisesta ja elämään tyytymisestä sellaisena kuin se on?
Onko sinulla tunne, että elämällä olisi tarjota sinulle jotain parempaa, jos vain uskaltaisit lähteä etsimään sitä?
Et ole varma siitä, mitä haluaisit saavuttaa, mutta haluaisit saada tähän selvyyden!
Uskotko, että aikasi ja energiasi ovat tärkeitä etkä halua hukata vuosia miettien elämän tarkoitusta?
Oletko avoin, utelias ja valmis investoimaan henkiseen kasvuun?
Haluatko vihdoin toteuttaa unelmasi?
Haluatko innostua elämästäsi ja sen tarjoamista ihanista mahdollisuuksista?

Jos vastasit myöntävästi edes yhteen kysymykseen, elämäntaidon valmennus saattaa olla sinun juttusi. Valmentajasi Reetta Kuuslaakso auttaa sinua, jos olet valmis sitoutumaan 100 prosenttisesti tavoitteeseesi ja haluat siirtyä elämässäsi eteenpäin. Ensimmäinen tapaaminen on tutustumistapaaminen ja aina ilmainen. Itse valmennuspakettiin kuuluu 10 valmennusistuntoa (tapaamiset 1krt/viikko, loppua kohden istuntojen väliä voidaan muuttaa niin , että tapaamme vain kerran kahdessa viikossa). Yhden istunnon pituus on noin 1 -1 h 15 min. Mukaan istunnolle tarvitset muistiinpanovälineet.

10 kerran paketti maksaa 350€.