Hyvinvointiluennot

Luentojen avulla tuomme hyvinvointia työpaikoille, yhdistyksille ja seuroille. Luennoitsijana toimii yrittäjä ja personal trainer Pauliina Nordberg, joka on innostava ja ammattitaitoinen puhuja. Luennot räätälöidään erityisesti kuulijaa silmällä pitäen ja luentojen aikana tehdään erilaisia tehtäviä ja laaditaan tavoitteita oman hyvinvoinnin parantamiseksi.

Urheiluseuroille järjestämme luentoja ja koulutuksia lasten ja nuorten urheilijoiden ravitsemuksesta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous luennosta!

 
hyvinvointiluennot stressi ja palautuminen

STRESSI JA PALAUTUMINEN TASAPAINOSSA
Työperäinen stressi koskettaa nykyisin lähes kaikkia ihmisiä. Stressiluennolla käsittelemme stressin fysiologiaa, stressin oireita sekä käydään läpi työkaluja stressinhallintaan. Luennolla saat konkreettisia vinkkejä stressin käsittelyyn ja palautumisen parantamiseen.

Hyvinvointia ravinnosta

HYVINVOINTIA HYVÄSTÄ RAVITSEMUKSESTA
Luennolla käydään läpi hyvän ravitsemuksen aakkoset ja selkein esimerkein opitaan, miten päivittäisillä pienillä valinnoilla voidaan parantaa omaa terveyttä, hyvinvointia ja työssäjaksamista. Ravintoluento ei ole teoriapainotteista kalvosulkeista vaan saat apuja ravitsemuksen parantamiseen askel kerrallaan! Tähän luentoon on mahdollista yhdistää ruokapäiväkirjan analyysit isollekin joukolle.

hyvinvointiluennot

LIIKUNNALLA KOHTI PAREMPAA TYÖKYKYÄ
Vain kymmenesosa väestöstä liikkuu terveyssuositusten mukaisesti. Passivoituminen ja liiallinen istuminen heikentävät terveyttä ja työkykyä. Liikuntaluennolla innostamme ja motivoimme kuulijoita liikkumiseen ja itsestään huolehtimiseen. Luennolla käydään läpi esimerkkejä, miten jokainen voi ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia omalta kohdaltaan ja parantaa omaa hyvinvointiaan liikunnan avulla.

 

Työhyvinvoinnin referenssejä muun muassa:  

Vesi-Vasa Oy, Lähitapiola, Länsi-Kalkkuna Oy, Steerprop, Hallaworks, Vertek Sähköpalvelu ja Osuuskauppa Keula