Omat tapahtumat Walimolla

Meillä Walimolla  on  loistavat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Täällä voi viettää synttäreitään niin isot kuin pienetkin! Puitteet sopii hyvin myös polttareihin, tyky-päiviin ja moniin muihun yksityistapahtumiin. Paketit räätälöidään aina  toivotun näköisiksi ja kokoisiksi. Meillä on tarjolla monia valmiita paketteja, jotka voidaan muokata juuri omaan makuun maistuviksi. Kysy lisää palvelutistiltämme puhelinnumerosta 050 522 5388 tai sähköpostilla info(a)walimo.fi.

 
lasten synttärit rauma

Synttärit

Walimolla voi viettää synttäreitään niin isot kuin pienetkin! Paketit ovat aina sankarin näköiset ja kokoiset. Valmiistakin ohjelmasta voidaan räätälöidä juuri omaan makuun maistuvat!

Lasten synttäripaketit hinnastoineen ladattavissa täältä. Otathan yhteyttä! 


Tyky-päivät

Walimolla voit järjestää henkilökunnallesi tai yhteistyökumppaneillesi monipuolisen tyky-päivän. Päivä voi sisältää hyvinvoinnin luentoja, ryhmäliikuntaa kuten keppijumppaa tai ilmajoogaa tai muuta yhteistä ajanviettoa Walimolla. Tiloissamme voi pitää myös omia koulutuksia ja järjestämme toiveidenne pohjalta myös lounas- ja välipalamahdollisuuden. Ota yhteyttä Walimoon ja pyydä tarjous teidän tyky-päivästänne! 

Tyky-päivä rauma

jumppa rauma

Yksityistunnit

Walimo tarjoaa erilaisille yhdistyksille, joukkueille, polttari- tai kaveriporukoille yksityistunteja. Voit valita omalle ryhmällesi minkä tahansa Walimon ryhmäliikuntatunnin ja järjestämme sen teille toiveidenne mukaisesti. Kerää siis kaverit kokoon ja tule nauttimaan kivasta liikuntahetkestä Walimolle. Yksityistunnit alkaen 150 € / h. Pyydä tarkempi tarjous Walimolta!