Tuntikuvaukset

Foam Rolling

 

Foamrolling on kätevä väline, jolla saadaan hyvinvointia edistävä vaikutus, niin lihaksien, kuin lihaskalvojenkin kautta. Näitä työstämällä parannetaan kehon tuntemusta, kehonhallintaa, sekä liikkeiden laatua. Lisäksi parannetaan liikkuvuutta, ja sitä kautta liikeratoja. Toiminnallinen kehonhuoltotunti. Rullaillen ehkäistään revähdyksiä, mahdollistetaan tukilihasten toiminta, ja parannetaan ryhtiä.
Ohjaaja: Heli Saine

 

FasciaMethod

 

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.
Ohjaaja: Melina Valliluoto

 

Kangoo Power

 

Kangoo Power™ on energinen ja kokonaisvaltainen harjoitus, joka kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Perusliikkeitä on helppo aloittelijankin seurata ja niitä voidaan vaikeuttaa sitä mukaa kun taidot kehittyvät. Tämä ohjelma sopii sekä aloittelijoille että edistyneille kuntotasosta riippumatta. Have fun, getting fit! 
Ohjaajat: Pauliina Nordberg, Petra Oksanen ja Helmi Vänni

 

Keppijumppa

 

 

Tunti tähtää erityisesti selän, niskan ja hartiaseudun hyvinvointiin. Kevyt tunti sopii kaiken kuntoisille ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä ja hoitaa selkäongelmia.
Ohjaajat: Pauliina Nordberg ja Heli Saine

 

Peak Pilates

 

 

Pilates sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. Basic Mat-tunnilla tehdään klassisia pilates-liikkkeitä ja opetellaan löytämään oma "powerhouse". Lihaksista tulee notkeammat ja pidemmät, myös niistä, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.
Ohjaajat: Riina Taavitsainen ja Petra Oksanen

 

Perusvoimistelu lapsille

 

Tunneilla harjoitellaan motorisia perustaitoja ja voimistelun lajille tyypillisiä liikkeitä. Tunnilla harjoitellaan hyppyjä, tasapaino- ja vartaloliikkeitä sekä akrobatiaa ja liikkuvuutta. Perusovoimisteluun ei vaadita aiempaa kokemusta voimistelusta.

Perusvoimistelua järjestetään kesäkautena.

 

Polte

 

Pakara-, reisi- ja coretreeniin keskittyvä tunti. Hyvästi nukkuvat pakarat! Poltetta pakaroille, reisille ja keskivartalolle. Joskus saa ajatella pakaroillaan, ja se hetki on ehdottomasti Polte -tunnilla! Ohjaaja: Heli Saine

 

Selkätunti

 

Rauhallinen ja aktiivinen kehonhuoltotunti. Tunti on tarkoitettu selän, niska-hartiaseudun ja olkapään ongelmien kanssa kamppaileville ihmisille tai heille, jotka haluavat ennaltaehkäistä erilaisia työ- ja liikuntaperäisiä vaivoja. Ei ole väliä oletko minkä ikäinen tai kuntoinen, sillä tunnilla jokainen tekee liikkeet omaan tahtiin ja jokaiselle löytyy oma variaatio liikkeiden toteuttamiseen. Tunteja ohjaa Walimon fysioterapeutti, jolta saat ryhmätunnin aikana yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa harjoituksiin.
Ohjaaja: Suvi Salonen

 

Tankotanssi

 

 

Tankotanssin alkeistunneilla lähdetään liikkeell tangon pystyttämisestä, luotosta tankoon ja oman kehon hallinnasta. Peruskurssilla opetellaan tankotanssin perusliikkeitä muutaman liike kerrallaan, jokainen itseään kuunnellen. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta, aikaisemman kertaamisesta, muutaman uuden liikkeen opettelusta sekä loppuverryttelystä. Alkeiskursseilla löytyy omat ryhmät aikuisille ja lapsille. Jatkoryhmissä kerrataan aikaisemmin opittua ja opetellaan uusia tekniikkaliikkeitä.
Tuntivaihtoehtoja: tankotanssin alkeiskurssi, tankotanssi koreo ja tankotanssi tekniikka.
Ohjaaja: Tuuli-Anna Asplund

 

TRX

 

Toiminnallinen tunti, jossa välineenä käytetään joustamatonta TRX® hihnaa. Vastuksena käytät omaa kehoasi ja tehoa voi lisätä tai vähentää muuttamalla vartalon kallistuskulmaa. Tunti haastaa erityisesti keskivartalon lihakset ja tasapainon. 
Tuntivaihtoehtoja: Trx easy 45, TRX 45 aamut, TRX 55 ja Äijä TRX
Ohjaajat: Pauliina Nordberg, Petra Oksanen, Riina Taavitsainen ja Rami Välimaa

 

Walimo dance

 

Tunti on menevä, monipuolinen ja soveltuu ihan kaikille. Tanssilajeja on useita: jazztanssia, showtanssia, streettiä, nykytanssia ja balettia. Kaikkien lajien takana on kuitenkin oman kehon hallinta. Tunti sisältää erilaisia koreografioita, jotka auttavat ylläpitämään sekä edistämään kehon hyvinvointia. Mieltä sekä kehoa piristävä liikuntahetki!
Ohjaaja: Helmi Vänni

 

Walimo Workout

 

Toiminnallinen tunti joka haastaa kehon ja mielen. Liikkeet tehdään kiertoharjoitteluna ryhmissä, ne ovat helppoja eikä tunti sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Syke saadaan kattoon, hauis kasvamaan ja keho kiinteytymään!
Ohjaajat: Pauliina Nordberg ja Riina Taavitsainen

 

Venyttely

 

Tunnilla tehdään avaavia liikkeitä ja dynaamisia- sekä eripituisia venytyksiä. Erilaisten liikkuvuusharjoitteiden kautta haetaan lisää liikkuvuutta. Säännöllinen venyttely helpottaa lihasjumeja, parantaa ryhtiä ja rentouttaa oloa.
Ohjaaja Riina Taavitsainen