Tutustu meihin

 
Pauliina Nordberg

Pauliina Nordberg

Pauliinan blogin löydät tästä linkistä: https://positiveboost.org/home

Olen Pauliina Nordberg, hyvinvointivalmentaja ja FAF Personal Trainer ja elän unelmaani hyvinvointialan yrittäjänä. Olen aikaisemmin toiminut pankinjohtajana finanssialalla ja itsekin paininut samojen haasteiden kanssa, kuin nyt monet elämäntapavalmennuksessa olevat asiakkaani. Yrittäjänä ja äitinä tiedän, että työn, perheen, terveellisten elämäntapojen ja riittävän liikunnan yhdistäminen toimivaksi paketiksi on monesti haastavaa ja vaatii melkoista taiteilua arjessa.
Perustin ensimmäisen yritykseni Wellbeat Oy:n syksyllä 2014 ja Hyvinvoinnin Walimo aloitti toimintansa 2016. Kesällä 2018 yhdistimme liiketoiminnat ja toimimme nyt Walimon walmentajina! Hyvinvointialan yrittäjänä saan tehdä sitä, mistä olen aina haaveillut, eli auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin, löytämään liikunnan ilon ja nauttimaan terveellisistä elämäntavoista.
Hyvinvointivalmentajalle tärkeää on ymmärtää asiakasta ja siksi haluan perehtyä jokaiseen asiakkaaseen huolella ja kuunnella juuri hänen haasteitaan arjen keskellä.
Ota yhteyttä ja jutellaan Sinun tavoitteistasi - valmentajanasi voin auttaa niiden saavuttamisessa!

Koulutus:
Kauppatieteiden maisteri / Vaasan Yliopisto
Personal trainer / FAF
Kuntosaliohjaaja / FISAF
Ravintovalmentaja, PN Level 1 Certified / Precision Nutrition

Työkokemus:
Pankkialan esimies- ja johtotehtävissä 2007-2014 / Nordea Pankki Suomi Oyj ja Eurajoen Säästöpankki
Ryhmäliikuntaohjaaja vuodesta 2002 alkaen

Urheilutausta:
Lentopalloa 1- ja 2-sarjatasolla vuosina 2000-2008


Emilia Perkkola (opintovapaalla)

Olen Emilia Perkkola; ylioppilas ja liikuntalääketieteen perusopinnot lukenut koulutettu liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikunta, urheilu, ravinto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita elämässäni. Omiin harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntosaliharjoittelu, jonka olen omalla kohdallani vienyt kilpaurheiluun saakka, lajinani body fitness. Ennen kuntosaliharjoittelun aloittamista pelasin aktiivisesti ringetteä ja pesäpalloa. Aikoinaan kokeilin rajojani myös yleisurheilun ja hiihdon parissa.
Valmennuksessani edetään ASIAKKAAN TAVOITTEEN mukaisesti. On tavoitteenasi sitten uuden harrastuksen aloittaminen, terveiden elämäntapojen saavuttaminen, liikunnan ilon löytäminen tai sen ylläpitäminen tai jotain aivan muuta, ota rohkeasti yhteyttä niin autan sinua saavuttamaan tavoitteesi!

”Voittaja ei luovuta, eikä luovuttaja voita!” 

Koulutus:
Liikuntaneuvoja ja personal trainer / Varalan Urheiluopisto, Tampere
Ringeten I tason valmentajakoulutus / Suomen Urheiluopisto, Vierumäki
Liikuntalääketieteen perusopinnot / Itä-Suomen avoin yliopisto
Terveystieteiden perusopinnot / Jyväskylän avoin yliopisto 

Työkokemus: 
kuntosaliohjaus
ryhmäliikunnan ohjaus
yksilövalmennus
kuntokeskuksen asiakaspalvelu

Emilia Perkkola

Rami Välimaa

Rami Välimaa


Olen Rami Välimaa, Spartan Gearin kouluttama toiminnallisen harjoittelun personal trainer. Toimin Wellbeatillä sivutoimisena personal trainerina, sillä päätyökseni teen tuotannonohjaajan töitä prosessiteollisuudessa. 

Urheilua olen harrastanut monipuolisesti koko ikäni. Päälajeina ovat olleet jääurheilulajit, jääkiekko sekä kaukalopallo, jossa olen Suomen Mestari vuodelta 2009. Nuorempana harrastin muun muassa judoa ja nyrkkeilyä. Pelaan edelleen jääkiekkoa Eurajoen Lätkän 2-divisioonajoukkueessa. 

Personal trainerina toivoisin, että mahdollisimman moni voisi löytää liikunnan ilon ja voida paremmin. Haluaisin, että ihmiset ymmärtäisivät, että liikkuminen tukee myös henkistä jaksamista ja stressinsietokykyä.

Valmennettaville asiakkaille pyrin tarjoamaan uusia näkökulmia treenaamiseen erityisesti toiminnallisen harjoittelun kautta. Treeneissä haastetaan koko keho monipuolisilla harjoituksilla ja erilaisia apuvälineitä, kuten kahvakuulaa, kuntopalloja tai kuminauhoja käyttäen. Mikäli toivot uutta potkua kuntosaliharjoitteluun tai esimerkiksi oman lajisi tueksi lisää voimaa tai kestävyyttä, niin autan mielelläni tavoitteissasi.


Maija Vainio

Olen Maija Vainio, FAF Kuntosaliohjaaja ja FAF Personal Trainer. Toimin Walimolla sivutoimisena trainerina, sillä päätyöni on kaupan alalla. Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2006 ja oman Personal training -yrityksen perustin vuonna 2008.

Liikunta, ravitsemus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Treenarina tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani oivaltaisi juuri itselleen ja omaan arkeensa sopivat keinot syödä hyvin, liikkua monipuolisesti ja kuunnella itseään. Valmennukset suunnitellaan ja toteutetaan täysin kunkin asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Olitpa vasta-alkaja tai kokenut liikkuja, löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat keinot päästä tavoitteisiisi. Treenarina olen vaativa ja kova tsemppari, mutta tuloksiahan tulee vain tekemällä. Tarvittaessa jarruttelen menoa ja pidän huolen siitä, että kokonaisuus: treeni, ravinto ja palautuminen, pysyvät balanssissa.

Hyvinvointia ja parempaa fiilistä kohden. Tervetuloa valmennukseen!

Koulutus:
Tradenomi
FAF Kuntosaliohjaaja
FAF Personal Trainer

Työkokemus:
Kaupan alan tehtävissä 2007-
Personal trainer –yrittäjä 2008-

Uheilutausta:
Juniorivuosina yleisurheilua, erityisesti heittolajit, ratsastus
Monipuolista liikuntaa, mm. lenkkeily, kuntosali, ryhmäliikunnat
Tällä hetkellä erityisesti juoksu ja kuntosali

Maija Vainio

61149008_2329325890643495_7440879034700922880_n.jpg

Hanna Maria Kajander

Olen Hanna Maria Kajander, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja! Onni ja hyvä olo ei löydy pakolla puserretuista dieeteistä tai suorittamiseksi tulleesta liikunnasta. Sen sijaan tiedän kokemuksesta ja turhan monet kuopat kokeneena, että hyvän elämän kulmakivet löytyvät liikunnan, ravinnon sekä unen ja levon tasapainosta.

Olen harrastanut liikuntaa aina. Lajeista rakkaimmat ovat olleet jalkapallo, lentopallo, spinning ja lenkkeily. Kuntosalikipinä ei sen sijaan ikinä ole ottanut kunnolla tulta alleen. PT-koulutuksen myötä avautui kuitenkin uusi maailma: PT-työ on paljon muutakin kuin kuntosali – ja kuntosaliharjoitus on paljon muutakin kuin hauiskäännöt. Sen terveydelliset hyödyt ovat niin moninaiset ja pitkälle kantavat, että miten sitä onkin ollut niin tietämätön?

Ruokailun merkityksen olen oppinut kantapään kautta, samoin järkevän liikkumisen rajat. Lihomisen pelossa ja laihtumisen toivossa ihminen kykenee uskomattomiin, mutta kyseenalaisiin suorituksiin, joissa ei kuitenkaan ole mitään järkeä.

Tavoitteeni onkin tukea kanssani työskenteleviä löytämään yksilöllisesti optimaalinen ja ennen kaikkea terveellinen tasapaino hyvinvoinnin eri tekijöiden kesken – ja sitä kautta virtaa arkeen. Intohimoni on saada sinut voimaan hyvin, onnistumaan sekä nauttimaan siitä, mitä teet ja mitä olet. Askel askeleelta. Huumoria ja iloa unohtamatta.

Valmistun elokuussa FAF Personal Traineriksi. Teoriaosuus on jo plakkarissa ja aloitan Walimolla nyt PT-harjoittelijana.

MOTTO

“Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta – älä puhu itseäsi ulos mahdollisuudesta onnistua!”

MERKITTÄVÄ (KOULUTUS)TAUSTA
LCF Life Coach® 10/2019
FAF Personal Trainer 8/2019
FAF Gym instructor 4/2019
Henkinen valmentaja® 10/2018
Lilli-tytön äidiksi 2014
Filosofian maisteri, Viestintätieteiden laitos, JYU 2016
Syntymä 1977


Jenni Rainio

Olen Jenni Rainio, 32-vuotias ryhmäliikuntaohjaaja, Trainer4you:n kouluttama kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Olen pitkään työskennellyt ravintola-alalla ja siinä ohella ryhmäliikuntajaohjaajana, mutta keväällä 2016 päätin lähteä kohti unelmaani ja kouluttautua personal traineriksi ja pian päätinkin panostaa liikunta-alaan päätyönäni, enkä ole katunut päivääkään.

Tavoitteenani on saada jaettua liikunnan tuomaa iloa ja hyvää oloa kaikille ja etsiä jokaiselle se itselleen mieluinen tapa liikkua ja nauttia liikunnasta. Tavoitteena valmennuksessani on saada jokainen asiakkaani huomaamaan, miten terveellinen ravinto yhdistettynä mieluisaan liikuntaan parantaa elämänlaatua ja jaksamista. Ja jos liikunta ja terveelliset elämäntavat kuuluvat jo elämääsi, mutta kaipaat lisäpotkua tai vaihtelua treeneihisi autan sinua myös siinä.

Raskasta, epäsäännöllistä työtä pitkään tehneenä tiedän miten tärkeää on pitää itsestään huolta, jotta fyysinen sekä henkinen toimintakyky säilyisi mahdollisimman pitkään ja kahden lapsen menevänä äitinä myös osaan auttaa sinua löytämään kalenteristasi aikaa sinulle itsellesi. 

Jokaiselle HENKILÖKOHTAISESTI omaan elämänrytmiin sopivaa valmennusta kohti omia HENKILÖKOHTAISIA tavoitteitaan. "Do what you love, love what you do"

Koulutus:
Hyvinvointivalmentaja/Trainer4you (2011)
Kuntosalivalmentaja/ Trainer4you (2016)
Personal Trainer/ Trainer4you (2017)
Ravintovalmentaja/ Trainer4you (2017- käynnissä)
Les Mills-ohjaajakoulutukset (Cxworx 2012, Bodypump 2014, Bodyattack 2016)
Osaava yrittäjä-koulutus (2017- käynnissä)

Työkokemus:
Ravintola-alalla 2004-2016
Ryhmäliikuntaohjaus 2012-
Hotelli ja liikuntakeskuksen vastaanotto 2016-

Urheilutausta:
Nuorempana aktiivisesti ratsastus
Erilaiset ryhmäliikuntatunnit
Kuntosali

Jenni Rainio

Tiitu-62.JPG

Tiitu Rikkonen

Olen Tiitu Rikkonen, akuuttihoitotyön sairaanhoitaja ja Spartan Academyn kouluttama toiminnallinen personal trainer. Olen aktiiviliikkuja ja nuorempana harrastuksiini on kuulunut tanssi ja cheerleading SM-tasolla. Harrastuksiini on kuulunut myös partio, joten luonto ja retkeily ovat lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä yritän itse toteuttaa monipuolista liikuntaa kuntosalin, lenkkeilyn ja erinäisten lajikokeilujen toimesta.

Päätyöni kautta olen kiinnostunut ihmisten elintavoista ja toimintakyvystä. Tavoitteeni valmentamisessa  onkin auttaa ihmisiä toteuttamaan parempia valintoja ja jaksamaan arjessa, pitkälle vanhuuteen. Nykypäivän kovassa tahdissa, myös lepo ja palautuminen ovat nousseet tärkeäksi osaksi hyvinvointia. Kantapään kautta olen oppinut, että välillä pitää pysähtyä, mieluiten jo ennen kuin kokonaisuus romahtaa. Valmennuksissani keskitytään siis pitämään kokonaisuus kunnossa: liikunta, sosiaaliset suhteet, ravinto ja lepo.

Minulta saat siis valmennusta niin kuntosaliharjoitteluun, kehonpainotreeniin, kuin kehonhuoltoonkin, yksilöllisesti. Ammattini kautta osaan toimia myös haastavien perussairauksien kanssa ja valmennus suunnitellaankin aina asiakkaan tavoitteiden ja voinnin mukaan. Ruokavaliossa suosin kotiruokaa ja suomalaisia ravintosuosituksia, erikoisruokavalioita unohtamatta.
Kokonaisvaltaista hyvinvointia, sinun vuoksesi!

Koulutus:
Sairaanhoitaja (AMK)
Spartan Academy toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer

Työkokemus:
Terveysalalla 8 vuotta
Valmentaminen syksystä 2018 asti
4-6-vuotiaiden valmentaminen 2007-2009
7-15 vuotiaiden harrastausohjaus 2003-2013