Varaa ilmainen Personal trainer -tapaaminen!

Walimo tarjoaa Personal trainer -palvelua kaikenikäisille miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Lähtökohdat ja tavoitteet valmennukselle voivat olla hyvin erilaiset, toinen on jo valmiiksi urheilija, jonka treeniohjelma hiotaan huippuunsa ja toinen voi olla sohvaperuna, jonka kanssa lähdetään liikkeelle pienin askelin. Räätälöimme valmennuksen sisällön juuri Sinun tavoitteistasi ja lähtökohdistasi riippuen. Walimon walmentajat eli koulutetut personal trainerit ovat valmiina auttamaan Sinua! 

VARAA ILMAINEN TUTUSTUMISTAPAAMINEN!

 
personal.jpg

BALANSSI ELÄMÄNTAPAVALMENNUS

Balanssi Elämäntapavalmennus on puolen vuoden mittainen matka yhdessä Personal trainerin kanssa. Alkukartoituksen ja testauksen jälkeen lähdemme rakentamaan askel kerrallaan uusia elämäntapoja ravinnon, liikunnan ja arjen hallinnan suhteen. Elämäntapavalmennus ei ole dieetti eikä kuuri, vaan satsaus omaan itseen ja terveellisempään tulevaisuuteen. Balanssi sisältää Firstbeat hyvinvointianalyysin, alku- ja lopputestit, ravintovalmennuksen, liikuntasuunnitelmat ja -ohjelmat, säännölliset tapaamiset sekä kaikkein tärkeimmän, eli valmentajan kannustuksen, motivoinnin ja seurannan. 

Ennen elämäntapavalmennukseen sitoutumista voit varata itsellesi ilmaisen alkutapaamisen, jossa käydään läpi sinun tavoitteitasi ja valmennuksen yksityiskohtia tarkemmin. Sen jälkeen voit päättää, haluatko lähteä mukaan parantamaan omaa hyvinvointiasi!

työhyvinvointi.jpg

SPURTTI TEHOVALMENNUS

Spurtti tehovalmennus on kahden kuukauden supervalmennus Sinulle, joka haluat lisää tehoa treeniin, oppia uusia treenimuotoja ja saada boostia omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Valmennus sisältää säännölliset treenit valmentajan kanssa, alku- ja lopputestauksen sekä ruokavalio-ohjeistuksen. Tämä valmennus sopii jo aikaisemmin liikuntaa harrastaneille. 

 

 
Ravintovalmennus rauma

RAVINTOVALMENNUS

Tarvitsetko tukea ravinnon laadun parantamiseen, lisää energiaa ja jaksamista elämään tai parempaa suorituskykyä urheilijana? Ravintovalmennuksemme lähtee ruokapäiväkirjan analyysistä, jossa selvitämme tämän hetkisen ruokavaliosi ongelmat. Sen jälkeen saat Sinulle räätälöidyt ravinto-ohjeet. Valmennus sisältää kehonkoostumusmittauksen ja kuukauden mittaisen seurantajakson.

034-firstbeat-press-adobergb-1969.jpg

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

Hyvinvointianalyysi mahdollistaa monipuolisen mutta yksityiskohtaisen katsauksen elämän eri osa-alueisiin ja niiden väliseen tasapainoon, sillä mittaus ajoittuu työ- ja vapaa-ajalle sekä uneen. Analyysin avulla saadaan yksilöllistä tietoa elämäntapojen vaikutuksista terveyteen ja jaksamiseen:

Elämäntyylin arviointi; mitataan mitkä elämäntavat edistävät tai haittaavat terveyttä ja hyvinvointia
Työn kuormittavuuden mittaus arjessa; ei tarvetta laboratoriomittaukselle tai havainnoinnille
Elämäntapoihin liittyvien riskitekijöiden varhainen tunnistaminen
Stressi- ja palautumistekijöiden tunnistaminen ja palautumismenetelmien arviointi
Päivittäisen fyysisen aktiivisuuden määrä ja sen merkitys hyvinvoinnin ja terveyden kannalta
Firstbeat Hyvinvointianalyysi on myös hyvä lahjaidea henkilölle, joka on kiinnostunut omasta terveydestään.