Hierojat

Hinnaston palveluillemme löydät täältä.

 
SALLA_neliö.jpg

MyFascia-terapeutti Salla Virtanen


Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-Akatemista 2015. Koulutettuna hierojana olen Valviran rekisterissä oleva laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Myfascia terapeutiksi valmistuin 2016. Kouluttaudun MyFascia-terapeuttien kanssa säännöllisin väliajoin ja näin ollen saan ylläpidettyä ja lisättyä osaamista tällä alalla. Tukenani on siis verkosto ammattilaisia, jotka tukevat hoidon onnistumista parhaalla mahdollisella tavalla. Palveluihini kuuluu MyFascia-hoitomenetelmä sekä Neurosonic-värähtelyhoito. Toimintaperiaatteeni on tarjota yksilöllistä, ammatillista, asiantuntevaa sekä reipasta palvelua. Minut tavoittaa numerosta  050-3280088

 MY FASCIA
MyFascia on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä hoito- ja liikekonsepti, jossa yhdistyvät faskiamaailman uusin tieto, käytännön läheisyys ja asiakkaan huomioiminen. MyFascia hoitomenetelmä pohjautuulihaskalvoketjujen eli lihas meridiaanien hoitoon ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoito aloitetaan asiakkaan haastattelulla, jolla pyritään selvittämään kehoon tällä hetkellä vaikuttavat tekijät. Miksi joku asia vaivaa sinua juuri nyt, miksi se särkee, on kireä tai haittaa jokapäiväistä elämääsi? Varaudu siis alkuun kertomaan omasta historiastasi terapeutille. Asiakas on aina hoidon keskipiste, hoitomenetelmät valitaan haastattelun ja tutkimisen perusteella.  MyFascia tarjoaa ongelmiin ratkaisuja, kipuihin helpotusta, tarvittaessa rentoutusta sekä ennaltaehkäisevää kehon huoltamista.

Lue lisää www.myfascia.fi

 NEUROSONIC-VÄRÄHTELYHOITO
Suomessa kehitetty Neurosonic -värähtelyhoito lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Hoitoalustana on mukavasti muotoiltu divaani.

Hoitoajat vaihtelevat 10min- 41min rentouttavasta, aktivoivaan ja palauttavaan ohjelmaan. Hoidot aloitetaan aina 25min rentouttavalla hoidolla, jonka jälkeen hoitoajat määräytyvät asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Menetelmää käytetään erilaisten kipujen lievitykseen, neurologiseen kuntoutukseen, toimintakyvyn edistämiseen, unihäiriöihin, rentoutumiseen, ahdistuneisuuden ja jännityksen lievitykseen, lihasjännitysten lievitykseen, päänsärkyjen ja migreenin lievitykseen, puutumiseen, turvotuksiin ja moniin muihin oireisiin. Hoitomuoto sopii kaiken ikäisille.

On kuitenkin tilanteita, jolloin laitteen käyttöä ei suositella lainkaan
Vasta-aiheet:
-raskaus
-akuutti tulehdus
-akuutti välilevynpullistuma
-akuutti veritulppa -aktiivinen syöpä
-flunssa tai kuume
-vakava silmäsairaus (mykiön / linssin irtautumisen vaara, silmäleikkaus)
-samana päivänä otettu rokotus - jos on juuri avoleikattu tai muu verenvuodon vaara

Kysy lääkäriltäsi, mikäli olet epävarma laitteen soveltuvuudesta itsellesi.

Lue lisää www.neurosonic.fi

Neurosonic hinnat
ensimmäinen hoito 32 € (25 min. hoito, kartoitus ja tutustuminen)
10–12 min. 14 € // 20–41 min. 28 €
5 x lyhyt hoito 58 € // 5 x pitkä hoito 125 €


Maria_neliö.jpg

Koulutettu hieroja Maria Perkkola


Olen Maria Perkkola, Koulutettu hieroja. Suoritin Hierojan ammattitutkinnon, sekä erikoisammattitutkintona urheilijan lihashuollon, Turun hierojakoulussa (TYA-oppilaitokset) vuonna 2016. Kuulun Valviran rekisteriin terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Hoitotilanteessa kuuntelen aina asiakasta ja teen hoidon hänen toiveidensa mukaan. Tarpeen tullen voin tehdä lihastasapainokartoituksia ja liiketestejä, ja tulosten mukaan ehdottaa omaa näkemystä siitä, miten hoidossa kannattaisi edetä. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla mitään vaivoja tullessasi hoitoon, voit myös tulla hierontaan rentoutumaan.

Urheilutaustan omaavana ja urheilusta sekä ihmiskehon toiminnasta kiinnostuneena, Koulutetun hierojan/urheiluhierojan tutkinto oli minulle luonteva ajatus jo nuoresta lähtien. Pelaan ringetteä SM- ja MM- tasolla, kesäisin kuntoani pidän yllä muunmuassa pesäpallon parissa.

Koulutetun hierojan ammattilaisena kysyn sinulta hoitoon tullessasi, mitä teet työksesi ja mitä harrastat selvittääkseni syitä, mistä lihaskivut tai ongelmat voivat johtua. Hoidan paljon kunto- ja terveysliikkujia, mutta toimin myös urheilijoiden parissa. Tällä hetkellä hoitojani käyttää säännöllisesti esimerkiksi Rauman Lukon A-junioreiden Rasmus Smedberg ja body fitness-urheilija Emilia Perkkola (Urheilijoilta kysytty lupa nimen julkaisuun).

Palveluihini kuuluu klassinen hieronta sekä urheiluhieronta. Pääsääntöisesti tarjoan palveluitani Hyvinvoinnin Walimon tiloissa, mutta myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Tule hoitoon ja näe iloinen, asiakaspalveluhenkinen, ammattiinsa sitoutunut nuori yrittäjä!


SATU_NELIÖ.jpg

Shiatsuhoitaja Satu Niemi


Hei, olen Satu Niemi ja toimin Walimolla koulutettuna hierojana, sekä teen myös shiatsuhierontaa ja intialaista päähierontaa. Päähierontaa teen myös suolahuoneessa.

Olen koko aikuisikäni liikkunut paljon erilaisissa ryhmäliikunnoissa, ja kehon toiminta on kiinnostanut minua pitkään. Tämä kiinnostus on laajentunut pikkuhiljaa kaikkeen hyvinvointiin ja olen ymmärtänyt, että kehoa ja samalla mieltä pitää myös huoltaa ja antaa rauhoittua.

Vuonna, 2017, opiskelin Kokemäen Sataedussa, suoritin merkonomin tutkinnon ja tähän kaupallisen alan koulutukseen oli liitetty hyvinvointineuvojakoulutus. Pääsimme tutustumaan moniin erilaisiin täydentäviin hoitomuotoihin, mm. vyöhyketerapiaan, fytoterapiaan, kiinalaiseen lääketieteeseen, ayurvedaan ja moniin erilaisiin stressinhallintamenetelmiin. Keväällä 2017 tutustuin myös intialaiseen päähierontaan paremmin ja kesällä kävin kurssin, joka antoi valmiudet sen tekemiseen. Hyvinvointineuvojakoulutuksessa minua kiinnosti erityisesti kiinalainen lääketiede ja koulutuksessa tutustuttiin myös shiatsuhierontaan, mikä perustuu pitkälti kiinalaiseen lääketieteeseen. Innostuin siitä ja löysin viikonloppukurssin missä pääsin paremmin tutustumaan shiatsuun.

Syyskuussa 2017 kävin Helsingissä Studio Dantianilla Kauko Uusoksan opettaman shiatsun peruskurssin. Kauko on työskennellyt 80- luvulla 6 vuotta Japanissa shiatsuklinikalla ja oli mielenkiintoista saada oppia näin läheltä alkulähteiltä. Tammikuussa 2018 aloitin samassa paikassa shiatsun diplomikurssin ja sen sain suorittetua hyvin arvosteluin toukokuussa 2018.

Kun kehonkäsittely alkoi kiinnostaa entistä enemmän, hain Kokemäen Sataeduun opiskelemaan hierojan ammattitutkintoa. Valmistuin toukokuussa 2019, ja nyt teen töitä täydellä innolla! Täydennyskoulutuksia pyrin käymään mahdollisimman paljon, jotta taidot kehittyvät ja pysyn ajassa mukana.

Tule hierontahoitoon rentouttamaan mieli ja keho, ja jaksat paremmin omassa arjessa, työssä ja harrastuksissasi!


ari huhtamäki

Koulutettu hieroja Ari Huhtamäki


Olen rento ja iloinen, huumoria kestävä yksilö ja Valviran hyväksymä koulutettu hieroja. Opiskelen tällä hetkellä myös osteopaatiksi. Lisäksi olen opiskellut noin vuoden verran jäsenkorjausta ennen kouluttautumistani hierojaksi.
Mietin aina kokonaisuutta ja tavoitteeni on löytää ja hoitaa todelliset syyt, ei pelkästään oireita. Otan jokaisen asiakkaani vastaan yksilönä, koska jokaisella on omanlaisensa tilanne, haasteet ja ongelmakohdat niin kehossaan kuin elämässäänkin. 
Hierojana otteeni on varma mutta pehmeä. Rauhallisuus ja varma ote ovat myös asioita, jotka edesauttavat hyvän asiakaskokemuksen ja luottamuksen saavuttamisessa.
Toivotan tervetulleeksi kokeilemaan hierontaa juuri sinulle!